Anneke Bär - van der Drift

Ouders

Aanmelden/contact

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen.
Aanmeldingen verzoeken wij telefonisch te doen zodat wij u dan direct van de noodzakelijke informatie kunnen voorzien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 - 12.00 uur.

Wachttijden voor onderzoek en behandeling
Wij maken onderscheid tussen wachttijden voor onderzoek (diagnostiek) en voor behandeling. Daarnaast hangt de wachttijd af van de problematiek waarmee u uw kind aanmeldt. Aan de hand van de informatie die u ons bij de aanmelding geeft, kiezen wij namelijk de psycholoog, psychotherapeut of orthopedagoog die het beste aansluit op de door u geschetste problematiek. Afhankelijk van de beschikbaarheid daarvan bedraagt de gemiddelde wachttijd tussen de aanmelding en het intakegesprek 12 tot 16 weken (de zgn. aanmeldwachttijd). In het intakegesprek wordt vervolgens een afspraak gemaakt voor de start van het onderzoek of de behandeling. In de regel vindt dit binnen 2 weken plaats (de zgn. behandelwachttijd). Genoemde wachttijden zijn onder voorbehoud.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u contact opnemen met uw gemeente en vragen om wachtlijstbemiddeling.

Praktijk voor leer- en gedragsadviezen
Locatie Hilversum (tevens postadres): Utrechtseweg 8, 1213 TS Hilversum
Locatie Huizen: Visserstraat 53, 1271 VE Huizen (ingang Noorderweg tegenover huisnr. 22)
Tel.: 035-623 10 89

Om zo veel mogelijk ongewenste e-mail (spam) te voorkomen, vermelden wij geen e-mailadres op deze website. U kunt ons een mail sturen door onderstaand formulier in te vullen waarna deze automatisch naar ons verzonden wordt.
Wilt u ons een e-mail sturen vanuit uw eigen e-mailprogramma, bijvoorbeeld als u een bijlage wilt bijvoegen, klik dan op de groene link klik hier voor het e-mailadres die helemaal onder aan deze pagina staat. U krijgt dan een schermpje met twee fantasiewoorden te zien. Typ beide woorden in het lege vakje en klik vervolgens op de knop die zich daaronder bevindt. U ziet dan ons e-mailadres. Als u daarop klikt wordt uw e-mailprogramma automatisch geopend met vermelding van ons e-mailadres.

Vul onderstaande gegevens in om ons een mail te sturen:

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Stuur een kopie naar mijn eigen e-mailadres
Uw bericht:

Klik hier voor het e-mailadres          

 

 

Praktijk voor leer- en gedragsadviezen, telefoon 035-623 10 89
Locatie Hilversum (tevens postadres): Utrechtseweg 8, 1213 TS Hilversum
Locatie Huizen: Visserstraat 53, 1271 VE Huizen (ingang Noorderweg tegenover huisnr. 22)
De praktijkassistente is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. U kunt natuurlijk ook mailen.