Anneke Bär - van der Drift

Ouders

Vacatures

Ervaren psychotherapeut

Praktijk voor leer- en gedragsadviezen te Hilversum is een kleinschalige instelling en staat in de regio kwalitatief hoog aangeschreven. De praktijk bestaat uit veertien medewerkers zoals psychiater, klinisch psychologen, psychotherapeuten, gz-psychologen, orthopedagogen, gedragstherapeuten, allen gespecialiseerd in de ontwikkeling van kinderen en jongeren tot 18 jaar. Naast onderzoek en behandeling biedt de praktijk diverse groepstrainingen aan o.a. voor kinderen met sociale vaardigheidsproblemen en pe-adhd in oudergroep. De praktijk biedt met name zwaardere Jeugd GGZ en is erkend als opleidingsplaats voor gz-psychologen en psychotherapeuten.
Door de veelzijdigheid van het aanbod en de deskundigheid van de collega s is er een uitdagende werkomgeving. Het team kenmerkt zich door een grote mate van collegialiteit binnen een prettige werksfeer.

 Wie zoeken wij?

De praktijk is op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jeugd, bij voorkeur met systeem therapeutische ervaring en bevoegd om werkbegeleiding te geven in het kader van de pt-opleiding k&j. Op diagnostisch gebied verwachten wij van u ervaring en affiniteit met ernstige sociaal emotionele problemen evenals complexe gezinsproblematiek.
In de multidisciplinaire behandeling zal het accent voor u liggen op de psychotherapie van kinderen/jongeren met ernstige gedrags- en sociaal emotionele problemen, bredere ontwikkelingsstoornissen evenals de begeleiding van hun ouders, het gezinssysteem en leerkrachten/docenten van deze kinderen/jongeren.
In verband met eventuele doorverwijzingen is het belangrijk bekend te zijn met de sociale kaart van het hulpverleningsaanbod in en buiten de regio. 
Het hebben van een goede schrijfvaardigheid is een voorwaarde voor de rapportages. Door uw ruime werkervaring, waarin efficiŽntie u eigen is, kunt u snel zelfstandig functioneren. U vindt het belangrijk in ontwikkeling te blijven door middel van nascholing en bent verbonden aan een intervisiegroep.
Het betreft een dienstverband van minimaal 3,5 dag per week tot fulltime per 1 januari 2018. Het heeft onze voorkeur dat u in of in de directe omgeving van het Gooi woont.

Informatie en reactie

Wilt u deel uitmaken van ons team, bent u initiatiefrijk, innovatief en actief betrokken, stuur dan een mail met CV waarin u toelicht waarom u vindt dat u een geschikte kandidaat voor deze functie bent. Voor het mailadres, zie pagina: aanmelden/contact.
Schrijft u liever een brief of wilt u nadere informatie over deze vacature, dan kunt u contact opnemen met Drs. Anneke Bar-van de Praktijk voor leer- en gedragsadviezen, Utrechtseweg 8, 1213 TS Hilversum. Tel: 035-623 10 89.

.

Stagiaires:

Wij krijgen veel aanvragen voor stageplaatsen. Op dit moment zijn deze echter bezet t.b.v. de postdoctorale opleidingen voor gz-psychologie en psychotherapie. Helaas heeft onze praktijk dus geen plaatsen beschikbaar en heeft het met andere woorden geen zin om hiervoor te solliciteren. Wij hopen dat u elders een inspirerende en leerzame stageplek zult vinden.

 

 

Praktijk voor leer- en gedragsadviezen, telefoon 035-623 10 89
Locatie Hilversum (tevens postadres): Utrechtseweg 8, 1213 TS Hilversum
Locatie Huizen: Visserstraat 53, 1271 VE Huizen (ingang Noorderweg tegenover huisnr. 22)
De praktijkassistente is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur. U kunt natuurlijk ook mailen.